Bada och busa är kul

Blossas 2013 har varit lugnt och skönt. Hemma hos husse på dagarna, ibland kommer Christian och är hundvakt, det bästa Blossa vet!
I somras jobbade Bitte en del och då fick Blossa vara med på jobbet. En gång fick hon jobbfika också, glass och jordgubbar! Det är kul att jobba tycker Blossa.

En lång härlig sommar gav många chanser till bus och bad. Då brukar Christan och Mathias vara med och kast pinnar och bollar, till och med slå iväg bollar med slagträ så Blossa får simma långt.


I augusti började Blossa och Bitte en kurs i specialsök, se videofilm från den på annat ställe på hemsidan Vi ska gå ett helt år och träna på att nosa upp saker, klättra på konstiga ställen och ha det allmänt spännande och trevligt med tre andra hundkompisar.

Senaste kommentaren

17.12 | 17:34

Hej Bitte !
Tack för julkortet ! Hittade inte igen er adress. GOD Jul och gott Nytt år från Elle och HE

27.02 | 21:28

Ja, de var mycket bra och professionella.

27.02 | 18:31

Hej Bitte! Har följt dig lite på Facebook. Ser att du gjort en ryggoperation i Sthlm och att du mår bra nu. Roligt höra. Jag har ryggont, kanske spinal stenos. Rek. Du kliniken i Sthlm? .

27.09 | 07:58

Roligt att läsa om uppväxten på Vasagatan. Jag bodde själv i nr 13 på 60-talet och log igenkännande av din beskrivning av lekparken och det "stora " berget 🙂

Dela den här sidan