Hästar i mitt liv

Den här boken berättar historien om hästar jag mött och hästar jag levt med. Hästar har varit en viktig del av mitt liv sedan jag var barn, och är det fortfarande. I min fars familj har hästar varit viktiga, min farfar dog för sina hästar och pappa fick leva vidare för att han förstod sig på hästar. Eb annan historia att skriva om här på hemsidan kanske..   men det kanske är något genetiskt det här hästintresset..
Eller så är de bara underbara, dessa stora, lättskrämda men trygga djur.
Jag började rida i Köping, vår grannstad, när jag var tolv år, på ridskolan där, och sen hittade jag en bonde med hästar som man fick låna/hyra och red på dem några år.
När jag flyttade till Örebro red jag på Fältrittklubben där några år, och så småningom uppfylldes en dröm när jag köpte min egen Samantha. Så småningom utökades hästinnehavet med Lill Gwyn, new forestponny och Samiec, Samanthas vackre son.
Och nu finns ingen av dem längre, men jag har återupptagit ridningen här i Norrköping på NORF, bara för att få njuta av hästlukt och mjuka mular och den där underbara samhörigheten igen..
Här kommer nu boken om mina hästvänner genom livet..

Klicka på boken och sidorna för att bläddra:

Senaste kommentaren

17.12 | 17:34

Hej Bitte !
Tack för julkortet ! Hittade inte igen er adress. GOD Jul och gott Nytt år från Elle och HE

27.02 | 21:28

Ja, de var mycket bra och professionella.

27.02 | 18:31

Hej Bitte! Har följt dig lite på Facebook. Ser att du gjort en ryggoperation i Sthlm och att du mår bra nu. Roligt höra. Jag har ryggont, kanske spinal stenos. Rek. Du kliniken i Sthlm? .

27.09 | 07:58

Roligt att läsa om uppväxten på Vasagatan. Jag bodde själv i nr 13 på 60-talet och log igenkännande av din beskrivning av lekparken och det "stora " berget 🙂

Dela den här sidan